Panganan Cuci Cuci Nipis
  • Panganan Cuci Cuci NipisPanganan Cuci Cuci Nipis
  • Panganan Cuci Cuci NipisPanganan Cuci Cuci Nipis

Panganan Cuci Cuci Nipis

Wis dadi pemasok profesional kanggo mesin cuci lancip supper suwene wis pirang-pirang taun, kita fokus kanggo ngasilake kabeh jinis hardware sing ora standar kanggo memenuhi persyaratan khusus para pelanggan

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


1. Deskripsi Produk saka mesin cuci lancip supper


Jeneng Bagian: mesin cuci lancip supper

Bahan: 65Mn

Rampung: minyak ringan

Ukuran: ID40mm * OD50mm * T0.15mm

Pengepakan: Tas utawa kothak OPP, karton, cilik kayu

Komentar: materi, finish, ukuran bisa disesuaikan



2.Kauntungan saka mesin cuci lancip supper


Kita bisa ngembangake perkakas anyar kanggo kebutuhan khusus sampeyan, bahan sing paling tipis bisa tekan 0,1mm.



3.Informasi Perdagangan Mesin Cuci Nipis Khusus

Rega FOB: USD0.1 ~ 10 / pc

Jumlah Pesenan Min: sing bakal ditemtokake

Kemampuan Suplai: 10000 pcs saben wulan

Pelabuhan: Ningbo, China

Jangka Pembayaran: T / T, L / C, D / A, D / P


Panas Tags: Mesin Cuci Nipis Supper, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Disesuaikan

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.