Steel Tube Fitting
  • Steel Tube FittingSteel Tube Fitting
  • Steel Tube FittingSteel Tube Fitting

Steel Tube Fitting

Kita wis dadi pemasok profesional tabung baja kanggo pirang-pirang taun. Saiki kita fokus kanggo ngasilake kabeh jinis perangkat keras sing ora standar miturut gambar pelanggan utawa conto fisik.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Deskripsi Produk pas tabung baja

Jeneng bagean: tabung baja pas

Bahan: 20 # waja

Rampung: seng

Ukuran: 3 / 4-16 UNF nganti 3 / 4-14 NPTF

Pengepakan: Tas utawa kothak OPP, karton, cilik kayu

Komentar: materi, finish, ukuran bisa disesuaikan

2. Kauntungan sakatabung baja pas

Kita wis ngasilake kabeh jinistabung baja paswis pirang-pirang taun, kita duwe pengalaman produksi sing akeh lan tenaga kerja trampil, kabeh jinis peralatan morden kasedhiya kayata. Mesin bubut, mesin panggilingan, mesin grinding, mesin pengeboran, roller benang, mesin poles, pusat mesin dll. Kita nambahake rong plastik ing rong ujung, supaya bisa dilindhungi kanthi aman.


3. Trading Information of tabung baja pas

Rega FOB: USD1 ~ 10 / pc

Jumlah Pesenan Min: sing bakal ditemtokake

Kemampuan Pasokan: 50000 pcs saben wulan

Pelabuhan: Ningbo, China

Jangka Pembayaran: T / T, L / C, D / A, D / P