Pipa Baja tahan karat

Pipa Baja tahan karat

Kita wis dadi pemasok profesional pipa baja tahan karat wis pirang-pirang taun. Saiki kita fokus kanggo ngasilake kabeh jinis perangkat keras sing ora standar miturut gambar pelanggan utawa conto fisik.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Deskripsi Produk pas pipa stainless steel

Jeneng Bagian: pipa baja tahan karat

Materi: 304SS

Rampung: resik

Ukuran: 3 / 4-14 NPTF nganti 3 / 4-16UNF

Pengepakan: Tas utawa kothak OPP, karton, cilik kayu

Komentar: materi, finish, ukuran bisa disesuaikan

2. Kauntungan saka pipa baja tahan karat

Wis pirang-pirang taun ngasilake macem-macem perangkat keras sing ora standar, duwe pengalaman produksi lan tenaga kerja trampil, kabeh jinis peralatan morden kasedhiya, kayata. Mesin bubut, mesin panggilingan, mesin grinding, mesin pengeboran, roller benang, tapper benang, mesin polishing, pusat mesin dll.


3. Informasi Trading pas pipa stainless steel

Rega FOB: USD0.1 ~ 10 / pc

Jumlah Pesenan Min: sing bakal ditemtokake

Kemampuan Suplai: 10000 pcs saben wulan

Pelabuhan: Ningbo, China

Jangka Pembayaran: T / T, L / C, D / A, D / P


Panas Tags: Pipa Baja tahan karat, Cina, Produsen, Pemasok, Pabrik, Disesuaikan

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.