Braket Stainless Steel

Braket Stainless Steel

Wis dadi pemasok profesional Braket stainless steel suwene wis pirang-pirang taun, kita fokus kanggo ngasilake kabeh jinis hardware sing ora standar kanggo memenuhi persyaratan khusus para pelanggan

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


1. Deskripsi Produk braket stainless steel


Jeneng Bagian: Braket stainless steel

Materi: 304SS

Rampung: resik

Ukuran: L400mm * W30mm * W250mm

Pengepakan: Tas utawa kothak OPP, karton, cilik kayu

Komentar: materi, finish, ukuran bisa disesuaikan



2.Kauntungan sakakrenjang stainless steel


Kita bisa ngembangake perkakas anyar kanggo persyaratan khusus kanggo memenuhi persyaratan khusus.


3.Informasi Dagang sakakrenjang stainless steel

Rega FOB: USD0.1 ~ 10 / pc

Jumlah Pesenan Min: sing bakal ditemtokake

Kemampuan Suplai: 100000 pcs saben wulan

Pelabuhan: Ningbo, China

Jangka Pembayaran: T / T, L / C, D / A, D / P


Panas Tags: Kurung Baja Tahan Karat, Cina, Produsen, Pemasok, Pabrik, Disesuaikan

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.