Déwan Baja tahan karat

Déwan Baja tahan karat

Wis pirang-pirang taun dadi supplier profesional perakitan stainless steel. Saiki kita fokus kanggo ngasilake kabeh jinis perangkat keras sing ora standar miturut gambar pelanggan utawa conto fisik.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Deskripsi Produk perakitan stainless steel

Jeneng Bagian: perakitan stainless steel

Materi: 304SS

Rampung: resik

Ukuran: miturut syarat pelanggan

Pengepakan: Tas utawa kothak OPP, karton, cilik kayu

Komentar: materi, finish, ukuran bisa disesuaikan

2. Kauntungan sakaperakitan stainless steel

Kita wis ngasilake kabeh jinis seri perakitan sajrone pirang-pirang taun, ing sisih kita, bagean mesin lan komponen stamping kasedhiya, mesin las uga kasedhiya.

3. Informasi Dagang sakaperakitan stainless steel

Rega FOB: USD1 ~ 10 / pc

Jumlah Pesenan Min: sing bakal ditemtokake

Kemampuan Pasokan: 50000 pcs saben wulan

Pelabuhan: Ningbo, China

Jangka Pembayaran: T / T, L / C, D / A, D / P


Panas Tags: Perakitan Baja tahan karat, Cina, Produsen, Pemasok, Pabrik, Disesuaikan

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.

Related Produk