Warta Industri

Kepiye cara nggunakake ngebur cnc lan nutul pusat mesin kanthi wajar?

2021-05-19

Nalika nggunakake pusat pemrosesan pengeboran lan penyetelan CNC, sawetara pelanggan kanthi keliru percaya manawa pusat pengeboran lan penyetelan bisa nindakake macem-macem proses tradisional. Yen digunakake kanthi ora bener, bakal nyebabake kerusakan sing luwih gedhe. Aku bakal ngenalake sedhela dina iki. Cara nggunakake prekara sing gegandhengan kanthi cukup!


Ayo dakcritakake babagan sawetara pamrosesan pengeboran CNC lan pusat mesin nutul. Pusat pengeboran kecepatan tinggi lan nutul posisi penting banget kanggo ngolah industri baja, aluminium, tembaga, akrilik lan industri cilik kayata kerang ponsel lan proses komponen mekanik, utamane ponsel. Pangolahan bagean. Umume pelanggan milih pusat ngebur lan nunyuk kanthi kecepatan dhuwur amarga bisa nambah efisiensi ngolah komponen kanthi signifikan lan bisa memenuhi akurasi lan syarat kelancaran kayata panggilingan, pengeboran, lan nutul kanthi cepet. Saliyane spindle, sampeyan kudu nggatekake torsi spindle kasebut. Aplikasi sing salah bakal langsung nyebabake umur alat mesin kasebut. Contone, spindle kanthi torsi rendah kudu dicocogake karo alat kanthi diameter luwih cilik. Yen alat kanthi diameter gedhe digunakake kanggo mesin, bakal nyebabake kerusakan ing spindle. . Contone, kekuwatan spindle pusat mesin ngebur lan nutul CNC ing ngisor 7.5kW, lan umume dianjurake supaya cocog alat kasebut kanthi diameter 16mm utawa kurang.


Ing ndhuwur minangka analisis sederhana panggunaan pusat mesin ngebur lan nutul mesin CNC, ngolah bahan sing cocog, menehi perhatian marang torsi spindle, lan milih alat sing cocog.