Mesin Cuci Precision Dhuwur
  • Mesin Cuci Precision DhuwurMesin Cuci Precision Dhuwur
  • Mesin Cuci Precision DhuwurMesin Cuci Precision Dhuwur

Mesin Cuci Precision Dhuwur

Wis dadi pemasok profesional mesin cuci presisi sing dhuwur suwene wis pirang-pirang taun, kita fokus kanggo ngasilake kabeh jinis hardware sing ora standar kanggo memenuhi persyaratan khusus para pelanggan

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


1. Deskripsi Produk mesin cuci presisi tinggi


Jeneng Bagian: mesin cuci presisi tinggi

Bahan: 65Mn

Rampung: minyak ringan

Ukuran: ID15mm * OD21mm * T1.05 +/- 0.01mm

Pengepakan: Tas utawa kothak OPP, karton, cilik kayu

Komentar: materi, finish, ukuran bisa disesuaikan



2.Kauntungan saka mesin cuci lancip supper


Kita bisa ngembangake perkakas anyar kanggo kebutuhan khusus sampeyan, toleransi kekandelan bisa dikontrol ing +/- 0,01mm.



3.Informasi Trading mesin cuci presisi tinggi

Rega FOB: USD0.1 ~ 10 / pc

Jumlah Pesenan Min: sing bakal ditemtokake

Kemampuan Pasokan: 40000 pcs saben wulan

Pelabuhan: Ningbo, China

Jangka Pembayaran: T / T, L / C, D / A, D / P

Panas Tags: Mesin Cuci Precision Dhuwur, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Disesuaikan

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.