Bolt mebel

Bolt mebel

Kita wis dadi profesional supplier bolt mebel 304SS suwene wis pirang-pirang taun. Saiki kita fokus kanggo ngasilake kabeh jinis perangkat keras sing ora standar miturut gambar pelanggan utawa conto fisik.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Deskripsi Produk samberan mebel 304SS

Jeneng Bagian: Baut furnitur 304SS

Materi: 304SS

Rampung: resik

Ukuran: M12 * Φ45mm

Pengepakan: Tas utawa kothak OPP, karton, cilik kayu

Komentar: materi, finish, ukuran bisa disesuaikan

2. Kauntungan sakaSamberan perabotan 304SS

We have been producing all kinds of Samberan perabotan 304SS for many years, we have rich production experiences and skilled workers, all kinds of morden equipment are available e.g. CNC lathe, milling machine, grinding machine, drilling machine, thread roller, polishing machine, machining center etc.


3. Informasi Dagang sakaSamberan perabotan 304SS

Rega FOB: USD1 ~ 10 / pc

Jumlah Pesenan Min: sing bakal ditemtokake

Kemampuan Suplai: 5000 pcs saben wulan

Pelabuhan: Ningbo, China

Jangka Pembayaran: T / T, L / C, D / A, D / P


Panas Tags: Bolt Mebel, Cina, Produsen, Pemasok, Pabrik, Disesuaikan

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.