Flange Bushing

Flange Bushing

Kita wis dadi pemasok profesional Flange bushing pirang-pirang taun. Saiki kita fokus kanggo ngasilake kabeh jinis perangkat keras sing ora standar miturut gambar pelanggan utawa conto fisik.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Deskripsi Produk Flange bushing

Jeneng Part: Flange bushing

Bahan: kuningan

Rampung: resik

Ukuran: M150 * ID115mm

Pengepakan: Tas utawa kothak OPP, karton, cilik kayu

Komentar: materi, finish, ukuran bisa disesuaikan

2. Kauntungan saka Flange bushing

Wis pirang-pirang taun ngasilake macem-macem perangkat keras sing ora standar, duwe pengalaman produksi lan tenaga kerja trampil, kabeh jinis peralatan morden kasedhiya, kayata. Mesin bubut, mesin panggilingan, mesin grinding, mesin pengeboran, roller benang, mesin poles, pusat mesin dll.


3. Informasi Dagang Flange bushing

Rega FOB: USD1 ~ 10 / pc

Jumlah Pesenan Min: sing bakal ditemtokake

Kemampuan Suplai: 10000 pcs saben wulan

Pelabuhan: Ningbo, China

Jangka Pembayaran: T / T, L / C, D / A, D / P


Panas Tags: Flange Bushing, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Disesuaikan

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.