Standoff Silinder
  • Standoff SilinderStandoff Silinder
  • Standoff SilinderStandoff Silinder

Standoff Silinder

Kita wis dadi supplier profesional silinder Custom 304SS wis pirang-pirang taun. Saiki kita fokus kanggo ngasilake kabeh jinis perangkat keras sing ora standar miturut gambar pelanggan utawa conto fisik.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Deskripsi Produk saka standar silinder Khusus

Jeneng Bagian: standar silinder khusus

Materi: 304SS

Rampung: resik

Ukuran: OD32mm * L20mm * M6-M8

Pengepakan: Tas utawa kothak OPP, karton, cilik kayu

Komentar: materi, finish, ukuran bisa disesuaikan

2. Keuntungan saka standar silinder Khusus

Wis pirang-pirang taun ngasilake macem-macem perangkat keras sing ora standar, duwe pengalaman produksi lan tenaga kerja trampil, kabeh jinis peralatan morden kasedhiya, kayata. Mesin bubut, mesin panggilingan, mesin grinding, mesin pengeboran, roller benang, tapper benang, mesin polishing, pusat mesin dll.

3. Informasi Dagang saka standar silinder Khusus

Rega FOB: USD0.1 ~ 10 / pc

Jumlah Pesenan Min: sing bakal ditemtokake

Kemampuan Suplai: 10000 pcs saben wulan

Pelabuhan: Ningbo, China

Jangka Pembayaran: T / T, L / C, D / A, D / P


Panas Tags: Silinder Standoff, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Disesuaikan

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.