Mesin Cuci Tembaga

Mesin Cuci Tembaga

Wis dadi pemasok profesional mesin cuci tembaga kanggo pirang-pirang taun, kita fokus kanggo ngasilake kabeh jinis hardware sing ora standar kanggo memenuhi persyaratan khusus para pelanggan

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


1. Deskripsi Produk mesin cuci tembaga kustom


Jeneng Bagian: mesin cuci tembaga

Bahan: tembaga

Rampung: resik

Ukuran: ID33mm * OD35mm * T1.5mm

Pengepakan: Tas utawa kothak OPP, karton, cilik kayu

Komentar: materi, finish, ukuran bisa disesuaikan

2. Kauntungan saka mesin cuci tembaga khusus

Kita bisa nggawe alat anyar kanggo mesin cuci tembaga, ora ana bahan sing boros, mula rega kita kompetitif banget, luwih murah tinimbang pemasok liyane.


3. Informasi Trading mesin cuci tembaga khusus

Rega FOB: USD0.1 ~ 10 / pc

Jumlah Pesenan Min: sing bakal ditemtokake

Kemampuan Suplai: 100000 pcs saben wulan

Pelabuhan: Ningbo, China

Jangka Pembayaran: T / T, L / C, D / A, D / P


Panas Tags: Mesin Cuci Tembaga, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Disesuaikan

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.