Babagan Kita

Sejarah Kita

Ningbo WellDone Metal Mfg., Ltd didegaké ing taun 2007 lan dununge ing Ningbo, sing minangka salah sawijining basis perangkat keras utama ing China. Kita miwiti bisnis minangka pabrik mikro kanthi 5 tenaga kerja & mung sawetara instrumen bubar, saiki kita wis dadi pabrik internasional modern sing duwe rong lokakarya manufaktur & nutupi wilayah luwih saka 1200 meter persegi.

Pabrik Kita

Perusahaan kami mesthi fokus ing manufaktur lan ngekspor kabeh jinis hardware khusus kalebu komponen mesin CNC, komponen cap, kita duwe akeh peralatan modern, kayata. Mesin bubut CNC, mesin stamping, mesin panggilingan, mesin grinding, mesin gergaji, mesin bubut otomatis, roller benang, lsp , lsp. kasedhiya saka mitra, saengga bisa nyukupi kabeh kabutuhan ing lapangan hardware.

Aplikasi Produk

Produk utamane digunakake kanggo:

â € »industri konstruksi

â € »industri kimia

â € »sistem transportasi

â € appl alat pawon

â € »pengikat industri

â € »pengikat panggunaan saben dina

Pasar Produksi

Thanks kanggo kualitas unggul kabeh wektu, Kita wis dadi pilihan pertama kanggo para pelanggan. Saiki, kita wis nggawe hubungan mitra bisnis sing raket lan dawa karo para pelanggan saka luwih saka 20 negara.

Welldone Metal Mfg. Bakal tetep ing pedoman ngatur âkualitas urip, teknologi dadi kekuwatan, kepuasan klien minangka target sajrone kita, kita seneng banget nampi para pelanggan saka saindenging jagad kanggo takon kanggo kita, lan bangun hubungan bisnis "win-win" karo kita.