304SS T Bolt

304SS T Bolt

Kita wis dadi pemasok profesional 304SS T baut sajrone pirang-pirang taun. Saiki kita fokus kanggo ngasilake kabeh jinis perangkat keras sing ora standar miturut gambar pelanggan utawa conto fisik.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Deskripsi Produk samberan 304SS T

Jeneng Part: bushing 304SS khusus

Materi: 304SS

Rampung: resik

Ukuran: M36 * 160mm

Pengepakan: Tas utawa kothak OPP, karton, cilik kayu

Komentar: materi, finish, ukuran bisa disesuaikan

2. Kauntungan saka samberan 304SS T

Wis pirang-pirang taun ngasilake macem-macem perangkat keras sing ora standar, duwe pengalaman produksi lan tenaga kerja trampil, kabeh jinis peralatan morden kasedhiya, kayata. Mesin bubut, mesin panggilingan, mesin grinding, mesin pengeboran, roller benang, tapper benang, mesin polishing, pusat mesin dll.


3. Informasi Dagang saka baut 304SS T

Rega FOB: USD0.1 ~ 10 / pc

Jumlah Pesenan Min: sing bakal ditemtokake

Kemampuan Suplai: 10000 pcs saben wulan

Pelabuhan: Ningbo, China

Jangka Pembayaran: T / T, L / C, D / A, D / P


Panas Tags: 304SS T Bolt, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Disesuaikan

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.