Konektor Pipa 304SS

Konektor Pipa 304SS

Kita wis dadi panyedhiya profesional konektor pipa 304SS suwene wis pirang-pirang taun. Saiki kita fokus kanggo ngasilake kabeh jinis perangkat keras sing ora standar miturut gambar pelanggan utawa conto fisik.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Deskripsi Produk konektor pipa 304SS

Jeneng Bagian: Konektor pipa 304SS

Materi: 304SS

Rampung: resik

Ukuran: M30 nganti M48

Pengepakan: Tas utawa kothak OPP, karton, cilik kayu

Komentar: materi, finish, ukuran bisa disesuaikan

2. Kauntungan sakaKonektor pipa 304SS

Wis pirang-pirang taun ngasilake macem-macem perangkat keras sing ora standar, duwe pengalaman produksi lan tenaga kerja trampil, kabeh jinis peralatan morden kasedhiya, kayata. Mesin bubut, mesin panggilingan, mesin grinding, mesin pengeboran, roller benang, mesin poles, pusat mesin dll.


3. Informasi Dagang sakaKonektor pipa 304SS

Rega FOB: USD1 ~ 10 / pc

Jumlah Pesenan Min: sing bakal ditemtokake

Kemampuan Pasokan: 50000 pcs saben wulan

Pelabuhan: Ningbo, China

Jangka Pembayaran: T / T, L / C, D / A, D / P