• Produsen Alat Mesin CNC
  • Produsen Part Prangko

Napa Pilih Kita?

  • Kekuwatan Perusahaan

    Kita duwe pabrik internasional modern sing duwe loro lokakarya manufaktur & jembaré luwih saka 1200 meter persegi.

  • Item utama

    Perusahaan kami mesthi fokus ing manufaktur lan ngekspor kabeh jinis hardware khusus kalebu bagean mesin CNC, komponen cap.

  • Piranti Produksi

    Kita duwe akeh peralatan modern, kayata Mesin bubut, mesin stamping, mesin panggilingan, mesin grinding, mesin gergaji, mesin bubut otomatis, roller benang, lsp.

  • #

Ningbo WellDone Metal Mfg., Ltd didegaké ing taun 2009 lan dununge ing Ningbo, sing minangka salah sawijining basis perangkat keras utama ing China. Produk utama yaiku Mesin Bagian, Mesin Cuci Tembaga, Bagian Prangko, lsp. Kita miwiti bisnis minangka pabrik mikro kanthi 5 tenaga kerja & mung sawetara instrumen bubar, saiki kita wis dadi pabrik internasional modern sing duwe rong lokakarya manufaktur & nutupi wilayah kasebut luwih saka 1200 meter persegi.

Maca liyane